Ex Libris I. J. Prażmowskich - Barylski, Wojciech (1929-1999).; Prażmowska, I.; Prażmowski, J. (bibliofil). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1956)
Zabytkowy samochód, niżej napis: Ex Libris I. J. Prażmowskich, u dołu tarcza herbowa ze śrubą. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.