Ex Libris Dr Ottmar Premstaller W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1982)
Przedstawia króla Dawida grającego na harfie, z boku napis: David. U dołu napis: Ex Libris Dr Ottmar Premstaller. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.