Sprawa do wyjaśnienia / Paweł Kaczyński. - Kaczyński, Paweł (1965- ).
Recenzja książki: Boy we Lwowie 1939-1941 : antologia tekstów o pobycie Tadeusza Żeleńskiego (Boya) we Lwowie / w opracowaniu Barbary Winklowej. Warszawa, 1992.