Ogłoszenie : na podstawie art. 18 ust. 3 i art. 22 dekretu z dnia 25 października 1948 roku [...] - Wolny, Bronisław (Malbork : [s.n.], 1949)
Afisz dot. wojskowej ewidencji z 27.07.1949.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła