[Kirche nebst Pfarrhause zu Raudnitz] Photographie von H. Prothmann. - Prothmann, Hermann (H. Prothmann, 1855)
Przedstawia fragment budynku plebani, w głębi kościół w Rudzienicach koło Iławy, ok. 1865 r.