O typologii błędów w języku polskim studentów rosyjskojęzycznych / Natalia Ananiewa. - Ananʹeva, Nataliâ Evgenʹevna (1946- ).
Słowa kluczowe: błędy wewnątrzsystemowe, pomyłka o charakterze mieszanym, transfer językowy, błąd systemowy, błąd indywidualny.