O typologii błędów w języku polskim studentów rosyjskojęzycznych - Ananʹeva, Nataliâ Evgenʹevna (1946- ). (2018)
Słowa kluczowe: błędy wewnątrzsystemowe, pomyłka o charakterze mieszanym, transfer językowy, błąd systemowy, błąd indywidualny.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 275-276.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Język polski -- błędy; Język polski -- studia i nauczanie -- obcojęzyczni