[Brama Krowia] /h [Dokument ikonograficzny] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([S. l. : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia Bramę Krowią od strony Mostu Krowiego, przed 1904 r.
Tyt. wg przedstawienia. Autor i data wg inwentarza PAN BG.
Fot. Gd.