Referenzen - Buch - F. A. Meyer & Sohn. ([Gdańsk : s.n., 1924)
Książka z referencjami przedwojennej, gdańskiej firmy transportowej, która znajdowała się na Vorstädtischer Graben 33a (Podwale Przedmiejskie).
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Przewoźnicy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Transport towarowy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.