[Afisz teatralny] Trzynasty Apostoł : na podstawie dokumentów i korespondencji Włodzimierza Majakowskiego do Lili Brik. ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o gościnnych występach czołowych aktorów teatrów krakowskich wdniach 21-23.08.1967 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Adaptacja i reżyseria: Tadeusz Malak.