[Zaproszenie. Incipit] Anlässlich Inbetriebnahme unseres "Hauses der Gemeinschaft" Danzig ... ([wydawca nieznany], 1943)
Zaproszenie na otwarcie hali zebrań Haus der Gemeinschaft (Dom Wspólnoty) 22.11.1943 r.