[Zaproszenie. Incipit] Anlässlich Inbetriebnahme unseres "Hauses der Gemeinschaft" Danzig ... (Danzig : [wydawca nieznany], 1943)
Zaproszenie na otwarcie hali zebrań Haus der Gemeinschaft (Dom Wspólnoty) 22.11.1943 r.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1900-1945 -- druki ulotne; Stocznia Gdańska; Zaproszenia -- 1900-1945.; Zaproszenie