Profesor Cebertowicz Politechnika Gdańska. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Gdańsk, 1957)
Przedstawia profesora Romualda Cebertowicza w laboratorium Politechniki Gdańskiej, około 1960 r.
Tytuł na rewersie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: Cebertowicz, Romuald -- (1897-1981); 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Politechnika Gdańska (budynki); Gdańsk (woj. pomorskie)