Ex Bibliotheca Izabeli I Jana Rogalińskich [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1973)
Przedstawia klucz, po jego obu stronach napis: Ex Bibliotheca Izabeli I Jana Rogalińskich. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.