M. Mich Falck - Kraus, Johann Ulrich (1645-1719).; Stech, Andreas (1635-1697). ([Gdańsk], 1670)
Przedstawia portret w popiersiu gdańskiego pastora Michaela Falcka.
U dołu pod kompozycją tytuł oraz sygnatury autora pierwowzoru: Andr. Stech delin. i autora: Jo. Ulrich Kraus.
Miejsce i czas powstania na podstawie biografii portretowanego oraz działalności autora i autora pierwowzoru.
Keywords: Portrety -- Polska -- 17 w; Grafika -- Polska -- 17 w