Exlibris Tadeusza Szymanowskiego / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1975)
W obramowaniu na czarnym tle liście i owoc miłorzębu japońskiego. U dołu napis: exlibris Tadeusza Szymanowskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.