Exlibris Tadeusza Szymanowskiego - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Szymanowski, Tadeusz ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1975)
W obramowaniu na czarnym tle liście i owoc miłorzębu japońskiego. U dołu napis: exlibris Tadeusza Szymanowskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.