[Ulotka. Incipit] Einladung zum dem am 31. Januar 1925 ... / Vereinigung der Kriminalbeamten Danzig. ([wydawca nieznany], 1925)
Druk-zaproszenie z programem wieczoru, który miał miejsce w Gdańsku-Wrzeszczu (Brunshöferweg 36; dziś ul. Waryńskiego) 31.01.1925 r.