Stanisław Ignacy Witkiewicz / Biblioteka Zakładu Narodowego im. Ossolińskich Polskiej Akademii Nauk we Wrocławiu. ([s.n.], 1973)
Zaproszenie na otwarcie wystawy w Auli Bibllioteki, które miało miejsce 19 maja 1973 r.