Stanisław Ignacy Witkiewicz - Zakład Narodowy im. Ossolińskich. Biblioteka (Wrocław : [s.n.], 1973)
Zaproszenie na otwarcie wystawy w Auli Bibllioteki, które miało miejsce 19 maja 1973 r.
Keywords: Zaproszenia -- Polska -- Wrocław -- 1945-1990.