1961 Felix Annum Walter & Geneviève Van Gastel : De Merodelei, 31. Berchem Antwerpen / [O. Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1961)
W ozdobnej ramie na tle gałązek i kwiatów tarcza z datą 1961 i krzyżem, na szarfie napis: Felix Annum, w narożnikach kółka z promieniami. Pod ramką napis rozdzielony gwiazdkami: Walter & Geneviève Van Gastel. De Merodelei, 31. Berchem Antwerpen. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.