Malbork. Zamek - J. Bułhak i Syn. (Warszawa : J. Bułhak i Syn Fotograficy Warszawa - Żolibórz Krasińskiego 18 m 1, 1945)
Przedstawia zamek krzyżacki w Malborku podczas odbudowy, widok zza Nogatu, ok. 1949 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie. Data wg przedstawienia i pieczątek na rewersie. Jedna z pieczątek w j. ang z datą: Copyright by J. Bułhak & Son Warsaw 1945.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Malbork; Zamek (Malbork, Polska) -- fotografie