[Afisz teatralny. Incipit:] Pan Damazy : komedia w 4 aktach Józefa Blizińskiego / Państwowy Teatr Wybrzeże. (Państwowy Teatr Wybrzeże, 1950)
Afisz teatralny spektaklu, który miał miejsce 31.01.1950 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Czesław Strzelecki, kierownik literacki Maliwna Szczepkowska, dekoracje Roman Bubiec.