Ex Libris Janusza Cegiełły / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1971)
Na tle nuty, ekran telewizora z monogramem JC, u góry napis: Ex Libris Janusza Cegiełły. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.