[Ulotka. Incipit] Codziennie dancing i występy artystów! Przyjemnie czas spędzisz tylko w "Albatrosie" ... = Every day Dancing and artist danc ... ([wydawca nieznany], 1947)
Dwujęzyczna ulotka reklamująca bar Albatros w Nowym Porcie.