Ulica Długa po odbudowie i Kaletnicza w czasie odbudowy [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1960)
Przedstawia odbudowane po wojnie kamienice przy ul. Długiej na skrzyżowaniu z ul. Kaletniczą, 1960 r.