Exlibris Dr. Med. Arthur Brăuer / [R. Pongratz]. - Pongratz, Rudolf (1911-1990) ([wydawca nieznany], 1970)
Po lasce Eskulapa, na której siedzi kobieta z dzieckiem na ręku, wspina się śmierć. U dołu kolisty napis: Exlibris Dr. Med. Arthur Brăuer.