Theatre Stu Cracow, Poland / Jan Sawka. - Sawka, Jan (1946-2012) (Teatr Stu, 1974)
Plakat teatralny przedstawiający bezkształtną postać w kolorach pomarańczowym, czerwonym i fioletowym. Nazwisko autora w prawym dolnym rogu.