Ex Libris T. Solskiego - Pohorecki, Adam (1898-1975).; Solski, Tadeusz (1884-1966). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1943)
Kościół oo. Bernardynów we Lwowie, u dołu napis: Ex Libris T. Solskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem data i nazwisko autora: Adam Pohorecki.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.