Breitgasse No 33 (s. n., 1865)
Kamienica przy ul. Szerokiej 33, widoczny fragment fasady z przedprożem. Nad wejściem szyld : Destillation und Liqueur-Fabrick No D. A. Kupferschmidt 33, obok na kamienicy szyld: Güter Agentur [...] Wohnung Vermithungs Comfort H. G. Woelke. Ok. 1870 r.