Wystawa ksiazki wydawcy francuskiego "Larouss'a" w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia wystawę ksiażek wydawnictwa Larousse w Gdańsku 1979 r.