Porwanie Sabinek / Krzysztof Motyka. - Motyka, Krzysztof (1954- ). (Teatr im. Wandy Siemaszkowej, 1988)
Plakat przedstawienia z 1988 r. Plakat przedstawia mężczyznę w meloniku wychylającego się zza kurtyny.