Porwanie Sabinek - Motyka, Krzysztof (1954- ).; Teatr im. Wandy Siemaszkowej (Rzeszów). (Rzeszów : Teatr im. Wandy Siemaszkowej, 1988)
Plakat przedstawienia z 1988 r. Plakat przedstawia mężczyznę w meloniku wychylającego się zza kurtyny.
Keywords: Teatr im. Wandy Siemaszkowej (Rzeszów) -- plakaty; Plakaty -- 1945-1990.