Festiwal Muzyki Polskiej : II Koncert symfoniczny sezon 1951 - Polska Filharmonia Bałtycka im. Fryderyka Chopina (Gdańsk).; Festiwal Muzyki Polskiej (1951 ; Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1951)
Program koncertów, które miały miejsce w Gdańsku 27.04.1951, w Gdyni 28.04.1951 r.
Keywords: Polska Filharmonia Bałtycka im. Fryderyka Chopina (Gdańsk) -- programy; Festiwale muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990.; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990.