[Sierpień 80 : makieta Pomnika Poległych Stoczniowców 1970] / fotografia Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1980)
Przedstawia stojącą na stole prezydialnym w sali BHP Stoczni Gdańskiej makietę Pomnika Poległych Stoczniowców 1970, 31 sierpnia 1980 r.