[Afisz. Incipit] Zarządzenie. W myśl postanowień ... / Zarząd Miejski m. Elbląga. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o rejestracji mężczyzn roczników 1930, 1931, 1932, 1933 i kobiet roczników 1930, 1931, 1932 w związku z obowiązkiem przysposobienia zawodowego i wojskowego, czerwiec 1948.