[Afisz. Incipit] Zarządzenie. W myśl postanowień ... - Elbląg (Polska). Zarząd Miasta (Elbląg : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o rejestracji mężczyzn roczników 1930, 1931, 1932, 1933 i kobiet roczników 1930, 1931, 1932 w związku z obowiązkiem przysposobienia zawodowego i wojskowego, czerwiec 1948.
Pod tekstem: Prezydent Miasta (-) Ryszard Pstrokoński.
Rok wydania na podstawie treści dokumentu.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Druki ulotne -- 1945-1970.