Foot Scraper / Arpad Šalamon. - Šalamon, Arpad (1930- ). (2009)
W kwadracie umieszczono prostokąt z liniami zaznaczonymi na nim, u góry półkole z licznych przecinających się linii prostych. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i symbol techniki graficznej.