[Afisz. Incipit] Wiosenna zabawa na rzecz Ligi Morskiej ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o imprezie 23.04.1949 r. w salach hotelu "Polska Riwiera", Bulwar Szwedzki 12. Gościnny występ Tatiany Smirnoff i Zofii Żelwietrówny. Orkiestra Boogie Band w składzie Czyński, Klimczuk, Kowalczyk, Roziek, refreny Eddy Grochowski.