Słowniki na komórkę do nauki języka angielskiego (SuperMemo Word Sp. z o.o., 2009)
Program zawiera słowniki na 4 poziomach: Basic (Podstawowy), Intermediate (Średnio zaawansowany), Advanced (Zaawansowany), Proficiency (Biegły).