Gdańsk : Widok na teatr - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1970)
Przedstawia budynek Teatru Wybrzeże, widok z Targu Drzewnego, 1970 rok.
Tytuł ołowkiem na rewersie.
Data ołówkiem na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- fotografie; Targ Drzewny (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk