Katedra - Argasińska-Łozińska, Barbara (1934-2016). ([Gdańsk], 1965)
Przedstawia sumarycznie ukazane arkady budowli.
Miejsce wydania według działalności autora.
U dołu kompozycji tytuł, sygnatura autora i data: Katedra, B. Argasińska 65.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy