Wrzeszcz : ulica Grunwaldzka - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1982)
Przedstawia budynek na ulicy Grunwaldzkiej w Gdańsku Wrzeszczu, na którym wisi neon "Loteria", 1982 rok.
Autor według podpisu na obwolucie zespołu zdjęć.
Data ołówkiem na rewersie.
Miejsce wydania według autora.
Tytuł ołówkiem na rewersie.
Keywords: Ulica Grunwaldzka (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Reklamy świetlne -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk