Ex Libris Erne Horwath - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982).; Horwath, Erne. (1970)
Naga kobieta siedząca na postumencie z lirą w ręku, napis: Ex Libris Erne Horwath, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.