[Wystawa "Edytorzy gdańscy w 35-leciu PRL"] / fotografia K. Andryszkiewicz. - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia stoisko wydawnicze na wystawie "Edytorzy gdańscy w 35-leciu PRL" w Ratuszu Głównego Miasta w Gdańsku, 1979 r.