[Afisz. Incipit] Tradycyjne dożynki w Oruni ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o dożynkach w Parku Oruńskim 25.08.1946 r.
Keywords: Święta rolnicze -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Orunia-Św. Wojciech-Lipce (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.