Ex Libris Bernard Willem Wreesmann W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1982)
Przedstawia gryf skrzypiec, z których wyrastają listki. U dołu z prawej strony napis: Ex Libris Bernard Willem Wreesmann. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.