Ex Libris Bernard Willem Wreesmann - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Wreesmann, Bernard Willem ([Gdynia, 1982)
Przedstawia gryf skrzypiec, z których wyrastają listki. U dołu z prawej strony napis: Ex Libris Bernard Willem Wreesmann. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Miejsce wyd. wg działalności aut., data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Fredrikshavn 1999