Ex libris Ella Engel / E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) ([wydawca nieznany], 1961)
Przedstawia nakładające się na siebie figury geometryczne, napis: Ex libris Ella Engel. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.