Ex libris Ella Engel - Grabowski, Edward (1904-1966).; Engel, Ella. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1961)
Przedstawia nakładające się na siebie figury geometryczne, napis: Ex libris Ella Engel. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.